Juli 22, 2015 | Posted in Allgemein | By

På egen hand i kamp mot tiden, eller mot en utmanande motståndare – vem använder färst antal steg för att hitta ett matchande par? Vem samlar ihop flerst stjärnor och vinner grammatikduellen?

Cover_512

ALL_Store_Logos_Apple

Grammatikduellen

Denna underhållande och pedagogiska matchningsapp hjälper dig att träna på svensk grammatik och stavning på ett roligt sätt. Oavsett om du behöver träna upp delar av tal, konjugationer, deklinationer, verbformer eller typer av meningar så kan de olika grammtiska områdena kombineras med varandra. Med ett klick väljs passande tema, lätt som en plätt, och du börjar direkt. Matcha par måste vara roligt, aningen genom att passa ihop termer med rätt kategori (rolig = adjektiv| jag leker = presens) eller som en koncentrationsövning i matchande av par.

GRAMMATIKDUELLEN HJÄLPER DIG ÖVA PÅ ETT ROLIGT SÄTT
Både antal kortpar och antal spelare går givetvis att variera. Om du så vill kan korten läsas ut högt, och tiden korten visas är anpassningsbar. Svårighetsgraden på appen ökar med antal kortpar och valt grammatiskt område. Den riktar sig till alla elever som inte är helt bekväma med hur man använder grammatiska termer eller som vill öva inför nästa grammatiklektion på ett kul sätt. Du kan även förbättra din stavning.

STARK MOTIVATION TILL ATT LÄRA SIG GRAMMATIK
Den fina visuella visningen av korten, ljuden av medgång, den behagliga rösten som läser högt, spelvariationerna, det pedagogiska innehållet och den strikta begränsningen till att endast ha relevant innehåll gör den här appen till en verklig inlärningshjälp.
Grammatikduellen gör det roligt att lära sig grammatik!